Brioșe cu ciocolată

Brioșe cu ciocolată

(0 Recenzii)
Brioșe cu ciocolată
  • Timp de pregătire: 400 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 430 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    130 g
  • Pudră de cacao
    45 g
  • Ciocolată cu lapte
    150 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    90 ml
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    115 g
  • Sare
    după gust

Instrucțiuni

  1. Preaîncălziti cuptorul la temperatura 175 C, tapetați o tavă pentru brioșe cu forme de hârtie.
  2. Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și cacao, adăugați apa și vanilia.
  3. Într-un alt vas, bateți untul moale, împreună cu zahărul, până se albește la culoare și compoziția este pufoasă.
  4. Încorporați ouăle pe rând, bătând până se omogenizează.
  5. Adăugați amestecul solid, nutella și turnați laptele, amestecați și umpleți 3/4 din volumul formelor, coaceți 17-18 minute, apoi lăsați-le să se răcească complet.
  6. Pentru cremă: Turnăm frișca fierbinte peste ciocolata albă, amestecați, acoperiți cu peliculă până la contact cu crema și dați la rece pentru 8 ore.
  7. Adăugați crema de brânză, bateți până primiți o textură pufoasă și împărțiți în câteva boluri.
  8. La dorință în câteva boluri, adăugați colorant verde.
  9. Transferați în pungi de patiserie.
  10. La suprafață, adăugați crema albă, nivelați suprafața, formați decor din crema verde, decorați cu bomboane și savurați. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare