Desertul francez clafoutis cu cirese

Desertul francez clafoutis cu cirese

(0 Recenzii)
Desertul francez clafoutis cu cirese
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 50 min.
  • Timp total: 65 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    45 g
  • Zahăr
    70 g
  • Făină
    100 g
  • Coajă de lămâie
    0,5
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    160 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    160 g
  • Cireșe fără sâmburi
    400 g
  • Ouă de găină
    3 buc

Instrucțiuni

  1. Amestecați făina, sarea și zahărul într-un bol.
  2. Adaugați zestul de la o lămâie și 3 ouă, amestecând bine după fiecare, până când dispar cocoloașele.
  3. Adaugați laptele nostru de văcuță, frisca și amestecați.
  4. Apoi, untul topit și repetați mișcările.
  5. Ungeți forma de copt cu unt și tapetați-o cu zahăr.
  6. Aranjați cu atenție ciresele însiropate în prealabil cu zahăr (le-am lăsat pentru 2 ore cu 2 linguri de zahar) și turnați aluatul deasupra.
  7. Lăsați-l la cuptor pentru 45 de minute, la 180 de grade Celsius.
  8. Savurați desertul călduț, lăsându-vă purtate pe aripi de vis prin cofetăriile de pe Champs Élysées!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare