Pentru aluatul de clătite: amestecăm ouăle cu zahărul, sarea și bicarbonatul de sodiu. Turnăm 100 ml- lapte, cernem făina, amestecăm până nu mai avem cocoloașe. La final încorporăm laptele rămas cu uleiul.
Prăjim clătitele pe o tigaie bine încinsă cu diametru 16 cm, pe ambele părți, până se rumenesc frumos.
Pentru cremă batem frișca până se îngroașă. Într- un alt vas amestecăm: crema de brânză cu laptele condensat și ciocolata topită, adăugăm frișca bătută, amestecăm până se leagă ingredientele.
Așezăm o clătită pe o farfurie, adăugăm câte o lingură generoasă de cremă, nivelăm, așezăm din nou clătita, continuăm cu cremă și tot așa până finisăm clătitele cu crema.
Dăm tortul la frigider pentru câteva ore, înainte de servire pa dorință presărăm cu zahăr și topim cu un arzător până primim un caramel.