Oladii pe bază de brânză

Oladii pe bază de brânză

(1 Recenzii)
Oladii pe bază de brânză
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    100 g
  • Chefir Căsuța mea 3,2%
    50 ml
  • Zahăr
    1 linguriță
  • Praf de copt
    1 linguriță
  • Făină albă
    4 lingură
  • Ulei
    3 lingură
  • Iaurt natural
    3 linguriță
  • Miere
    1 linguriță
  • Căpșune
    60 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    20 ml

Instrucțiuni

  1. Încălzim chefirul și frișca .
  2. Batem ouăle cu zahărul până devin pufoase.
  3. Adăugăm brânza de vaci, trecând-o printr-o sită.
  4. Turnăm chefirul cu frișca.
  5. Adăugați făina și praful de copt, amestecați până la omogenizare.
  6. Turnăm uleiul vegetal, amestecăm. Prăjim oladiile într-o tigaie pe ambele părți ( temperatură medie- mică ).
  7. Servim oladiile cu iaurt, căpșuni și miere. Savurați!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (1)

  • Gatimcu18.04.2025

    Хороший рецепт


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare