Cheesecake Japonez

Cheesecake Japonez

(0 Recenzii)
Cheesecake Japonez
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 80 min.
  • Timp total: 95 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    130 ml
  • Cremă de brânză
    100 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Gălbenuș de ou
    8
  • Făină albă
    60 g
  • Amidon de porumb
    60 g
  • Zahăr
    130 g

Instrucțiuni

  1. Într-o cratiță adăugăm: crema de brânză, laptele și untul nostru.
  2. Аmestecați pînă primim o compoziție fină.
  3. Stingem focul și lăsăm să se răcească .
  4. Separăm albușurile de gălbenușuri.
  5. Într-un bol batem bine gălbenușurile adăugînd treptat compoziția lichidă.
  6. Cernem făină și amidonul de porumb continuînd să mixăm pînă nu mai avem cocoloașe.
  7. Batem albușurile spumă adăugînd treptat zahărul.
  8. Incorporăm 1/4 din albușuri în compoziția lichidă, apoi adăugăm toată spuma continuînd să amestecăm ușor.
  9. Tapetăm o tavă de 23 x 13 cm cu hartie de copt.
  10. Turnăm amestecul in tava.
  11. Așezăm tava într-o alta tavă încăpătoare și se toarnă apa fierbinte în ea astfel încât să ajungă la 2 cm înălțime.
  12. Dăm tava la cuptor la temperatura de 160°C, pentru 25 de minute, apoi micșorăm temperatura la 135 °C pentru 55 de minute.
  13. Cheesecake-ul va crește ușor și se va rumeni deasupra.
  14. Scoatem și putem servi imediat. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare