Papanași cu cașcaval și verdețuri

Papanași cu cașcaval și verdețuri

(0 Recenzii)
Papanași cu cașcaval și verdețuri
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vacă
    250 g
  • Făină
    2 lingură
  • Sare
    după gust
  • Brânză "Casuța mea"
    50 g
  • Uleiuri
    50 ml

Instrucțiuni

  1. Tăiați mărunt frunzele de pătrunjel, iar cașcavalul tăiați-l în cubulețe.
  2. Mixați într-un blender brânza de vaci, oul, sarea, făina și frunzele de pătrunjel, până când veți obține un aluat cu o consistență cremoasă.
  3. Luați puțin din acest aluat, puneți cașcaval la mijloc, acoperiți-l cu o altă bucată de aluat, tăvălind apoi turtița astfel obținută prin făină.
  4. Modelați forma papanașilor cu un cuțit, așa cum puteți vedea în videoclip.
  5. Prăjiți brânzoaice în ulei, într-o tigae, pe ambele părți, până când se rumenesc.
  6. Serviți-i cu smântână rece și, dacă doriți, cu verdețuri!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare