Papanași cu cașcaval și verdețuri

Papanași cu cașcaval și verdețuri

(0 Recenzii)
Papanași cu cașcaval și verdețuri
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    250 g
  • Făină albă
    2 lingură
  • Sare
    după gust
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    50 g
  • Ulei
    50 ml

Instrucțiuni

  1. Tăiem mărunt frunzele de pătrunjel, iar cașcavalul îl tăiem în cubulețe.
  2. Mixăm într-un blender brânza de vaci, oul, sarea, făina și frunzele de pătrunjel, până când vom obține un aluat cu o consistență cremoasă.
  3. Luăm puțin din acest aluat, punem cașcaval la mijloc, îl acoperim cu o altă bucată de aluat, tăvălind apoi turtița astfel obținută prin făină.
  4. Modelăm forma papanașilor cu un cuțit, așa cum putem vedea în videoclip.
  5. Prăjim papanașiii în ulei, într-o tigae, pe ambele părți, până când se rumenesc.
  6. Îi servim cu smântână rece și, dacă dorim, cu verdețuri!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare