Pârjoale coapte cu cașcaval

Pârjoale coapte cu cașcaval

(0 Recenzii)
Pârjoale coapte cu cașcaval
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Carne de porc tocată
    400 g
  • Ceapă
    150 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Edamer
    200 g
  • Usturoi
    2 cățel
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust

Instrucțiuni

  1. Călim ceapa împreună cu uleiul, 4 minute.
  2. Radem ouăle fierte prin răzătoare, adăugăm smântână, amestecăm.
  3. Amestecăm tocătura cu ceapa călită, usturoi , sare, piper negru și ou.
  4. Formăm pârjoale rotunde, aplatizăm ușor la mijloc, transferăm pe o tavă de copt unsă cu ulei.
  5. Adăugăm umplutura de ouă cu smântână, presarăm cu cașcaval răzuit, acoperim cu folie metalică și coacem 30 de minute- Temperatura 180 C.
  6. Îndepărtăm folia și mai coacem 5-10 minute.
  7. Servim pârjoalele cu salată de legume. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare