Amestecăm laptele călduț, apa călduță и zahărul, adăugăm drojdia proaspătă, amestecăm din nou, acoperim cu un prosop și dăm într-un loc călduț pentru 20 de minute.
Adăugăm oul, amestecăm. Cernem făina cu sarea, amestecăm, turnăm uleiul și frământăm 12-15 minute.
Acoperim aluatul cu un prosop și lăsăm să crească 60-90 minute într-un loc călduț.
Formăm pampuște și transferăm într-o formă, acoperim cu un prosop și lăsăm să crească 40 minute.
Coacem pampuștele 30-35 de minute la temperatura 180 °C.
Pentru Dressing . Amestecăm mărarul tocat cu uleiul, usturoiul pasat și praful de sare ( aici putem adăuga mai multe sau mai puține ingrediente , după preferință ).
Ungem pampuștele fierbinți cu dressingul de mărar și usturoi.
Acoperim cu folie alimentară și lăsăm 15 minute să se înmoaie.