Cornișoare cu brânză și gem

Cornișoare cu brânză și gem

(0 Recenzii)
Cornișoare cu brânză și gem
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    180 g
  • Făină albă
    220 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    1
  • Praf de copt
    05
  • Esență de oțet
    1
  • Zahăr
    50 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm brânza de vaci, ouăle, untul și zahărul.
  2. Adăugăm făina, praful de copt și esența de vanilie și amestecăm.
  3. Formăm o bilă.
  4. Întindem aluatul într-o formă rotundă cu o grosime de 0,5 mm.
  5. Tăiem în 16 triunghiuri.
  6. Adăugăm cîte 1 linguriță de gem.
  7. Rulăm fiecare cornișor.
  8. Ungem cu gălbenuș.
  9. Coacem în cuptorul preîncălzit la temperatura 180 °C, 20- 25 minute.
  10. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare