Chifteluțe de pui în sos de smântână

Chifteluțe de pui în sos de smântână

(0 Recenzii)
Chifteluțe de pui în sos de smântână
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Сarne tocată de pui
    200 g
  • Firimituri de pâine
    150 g
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    100 ml
  • Spanac
    2 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Oregano
    după gust
  • Usturoi granulat
    3 buc
  • Ceapă

Instrucțiuni

  1. Tăiem ceapa cubulețe, o prăjim cu 2 linguri de ulei.
  2. Într- un bol adăugăm carnea tocată, oul, ceapa călită, pesmeții, sare, piper negru, boia de ardei dulce și oregano.
  3. Amestecăm toate ingredientele bine.
  4. Formăm biluțe, le călim cu 3 linguri de ulei la foc mediu iute pe fiecare parte.
  5. Scoatem chifteluțele rumene.
  6. În aceiași tigaie adăugăm smântâna Căsuța Mea la temperatura camerei, puțină sare, usturoi granulat.
  7. Amestecăm bine și întoarcem chifteluțele, le lăsăm la foc mediu 10 minute, amestecînd regulat .
  8. La final adăugăm o mână de spanac proaspăt sau congelat .
  9. Servim chifteluțele în sos de smânână cu paste.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare