Chifteluțe de pui în sos de smântână

Chifteluțe de pui în sos de smântână

(0 Recenzii)
Chifteluțe de pui în sos de smântână
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piept de pui tocată
    200 g
  • Firimituri de pâine
    150 g
  • Cremă "Casuța mea"
    100 ml
  • Spanac
    2 buc
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Paprika
    după gust
  • Oregano
    după gust
  • Usturoi granulat
    3 buc
  • Ceapă

Instrucțiuni

  1. Se taie ceapa cubulețe, se prăjește cu 2 linguri de ulei.
  2. Într- un bol se adaugă carnea tocată, oul, ceapa călită, pesmeții, sare, piper negru, boia de ardei dulce & oregano.
  3. Amestecați toate ingredientele bine.
  4. Formați biluțe, călițile cu 3 linguri de ulei la foc mediu iute pe fiecare parte.
  5. Scoate chifteluțele rumene.
  6. În aceiași tigaie se adaugă smântâna Căsuța Mea la temperatura camerei, puțină sare, usturoi granulat.
  7. Amestecă bine și întoarce chifteluțele, lasă la foc mediu 10 minute, amestecînd regulat .
  8. La final adăugați o mână de spanac proaspăt sau congelat .
  9. Serviți chifteluțele în sos de smânână cu paste.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare