🧈 Toate Ingredientele trebuie să fie la Temperatura Camerei.
🧈 Amestecăm făina cu praful de copt, spargem ouăle pe rând amestecând după fiecare.
🧈 Adăugăm untul, zahărul, coaja rasă de lămâie & amestecăm.
🧈 Adăugăm esența de vanilie, praful de sare & mierea, amestecăm apoi formăm o bilă.
🧈 Împărțim în 3 bucăți, modelăm biluțe & întindem aluatul asemănător a baghetelor ,
Transferăm pe o tavă de copt,
ungem cu ou bătut & coacem 25-30 de minute la Temperatura 170 C ( sau până se rumenesc )
🧈 Scoatem, răcim baghetele & tăiem felii, întoarcem în tavă cu tăietura în sus & mai coacem 10 minute.
🧈 Scoatem, răcim & savurăm atât la mic dejun cât & la desert.
Poftă bună!