Într-un blender, amestecați biscuiții cu untul topit, până când obțineți o astfel de textura.
Cu jumătate din porție lipește pereții cheesecake-ului, iar cealaltă parte folosește-o pentru bază. Nu uitați să puneți hârtia de copt sub ea. Puneți în cuptor timp de 10 minute la 180 °C și lăsați-l să se răcească
Între timp, amestecați brânza cremă cu zahăr pudră până când este încorporată în cremă
Adăugați oul și continuați să amestecați. Viteza trebuie să fie medie
Adăugați smântână, 2 linguri de pudră matcha şi amestecaţi. Acest ceai provine din Japonia și oferă un gust de ceai verde desertului. Desigur poate fi înlocuit cu altă pudră, cum ar fi cacao.
Puneți în cuptor aproximativ la 160 °C pe o oră. Mijlocul trebuie să tremure. Lăsați-l în frigider pe câteva ore și apoi decorați-l cu ciocolată albă și este gata pentru oaspeți
A ieșit super cremos, are o culoare strălucitoare și va avea un gust deosebit, cu siguranță nu va rămâne fără note!