Сheesecake cu praf de ceai japonez matcha

Сheesecake cu praf de ceai japonez matcha

(0 Recenzii)
Сheesecake cu praf de ceai japonez matcha
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 70 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți
    250 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    90 g
  • Cremă de brânză
    600 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    140 g
  • Zahăr pudră
    100 g
  • Сiocolată albă

Instrucțiuni

  1. Într-un blender, amestecați biscuiții cu untul topit, până când obțineți o astfel de textura.
  2. Cu jumătate din porție lipește pereții cheesecake-ului, iar cealaltă parte folosește-o pentru bază. Nu uitați să puneți hârtia de copt sub ea. Puneți în cuptor timp de 10 minute la 180 °C și lăsați-l să se răcească
  3. Între timp, amestecați brânza cremă cu zahăr pudră până când este încorporată în cremă
  4. Adăugați oul și continuați să amestecați. Viteza trebuie să fie medie
  5. Adăugați smântână, 2 linguri de pudră matcha şi amestecaţi. Acest ceai provine din Japonia și oferă un gust de ceai verde desertului. Desigur poate fi înlocuit cu altă pudră, cum ar fi cacao.
  6. Puneți în cuptor aproximativ la 160 °C pe o oră. Mijlocul trebuie să tremure. Lăsați-l în frigider pe câteva ore și apoi decorați-l cu ciocolată albă și este gata pentru oaspeți
  7. A ieșit super cremos, are o culoare strălucitoare și va avea un gust deosebit, cu siguranță nu va rămâne fără note!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare