Oladii sărate

Oladii sărate

(0 Recenzii)
Oladii sărate
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Chefir Căsuța mea 2,5%
    175 ml
  • Făină albă
    140 g
  • Șuncă de pui
    50 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    40 g
  • Mărar
    4 buc
  • Sare
    după gust
  • Ardei gras
    după gust
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    1 lingură
  • Verdeață
    15 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm: cașcavalul răzuit cu șuncă de pui și roșii tăiate cubulețe.
  2. Olivele tăiate rondele, mărarul tocat, oul, condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm smântâna și chefirul.
  3. Cernem făina și amestecăm din nou.
  4. Prăjim oladiile pe ambele părți până se rumenesc frumos.
  5. Servim cu smântână, legume și verdeață.
  6. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare