Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale

Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale

(0 Recenzii)
Budincă in două straturi cu brânză de vaci, ciocolată albă, coacăza și fulgi de migdale
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    500 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    120 g
  • Făină albă
    65 g
  • Сiocolată albă
    100 g
  • Mere
    125 g
  • Fulgi de migdale

Instrucțiuni

  1. Într-un bol amestecăm brânză de vaci, două ouă, 3 linguri de zahăr care pot fi omise, smântână și amestecați cu o furculiță până ce vom obține o astfel de textură.
  2. Acum adăugăm făina. Eu am folosit făină de orez pentru o opțiune mai puțin calorică, dar puteți alege și grâu obișnuit.
  3. Adăugăm bucățile de ciocolată albă și amestecăm din nou foarte bine.
  4. Aranjăm ușor jumătate din aluat și nivelăm.
  5. In cealaltă jumătate adăugăm coacăza și amestecăm până când totul este fin purpuriu.
  6. Adăugăm compoziția peste primul strat și nivelăm totul.
  7. Acum presărăm fulgi de migdale deasupra și le punem în cuptor timp de 40 de minute la 180 °C.
  8. Așa arată apetisant. Este perfect pentru un mic dejun sau un desert mai puțin dulce!
  9. Foarte fin, iar contrastul dintre ciocolata albă și coacăze este senzațional.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare