Într-un bol amestecăm brânză de vaci, două ouă, 3 linguri de zahăr care pot fi omise, smântână și amestecați cu o furculiță până ce vom obține o astfel de textură.
Acum adăugăm făina. Eu am folosit făină de orez pentru o opțiune mai puțin calorică, dar puteți alege și grâu obișnuit.
Adăugăm bucățile de ciocolată albă și amestecăm din nou foarte bine.
Aranjăm ușor jumătate din aluat și nivelăm.
In cealaltă jumătate adăugăm coacăza și amestecăm până când totul este fin purpuriu.
Adăugăm compoziția peste primul strat și nivelăm totul.
Acum presărăm fulgi de migdale deasupra și le punem în cuptor timp de 40 de minute la 180 °C.
Așa arată apetisant. Este perfect pentru un mic dejun sau un desert mai puțin dulce!
Foarte fin, iar contrastul dintre ciocolata albă și coacăze este senzațional.