Ardei umpluți cu cremă din brânză

Ardei umpluți cu cremă din brânză

(0 Recenzii)
Ardei umpluți cu cremă din brânză
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piper
    4
  • Brânză feta
    100 g
  • Brânză de căsuță "Casuța Mea"
    300 g
  • Nuci grecești
    8
  • Pătrunjel
    5
  • Piper negru măcinat
  • Unt
    3

Instrucțiuni

  1. Așezăm ardeii dulci într-o tigaie uscată, Aprindem cojile cu un arzător cu gaz până se sparg complet.
  2. Radem coaja cu un cuțit.
  3. Tăiem codițele ardeilor ( nu le aruncați ), îndepărtăm semințele.
  4. Pentru umplutură: combinăm brânza de vaci cu brânza feta, turnam uleiul de măsline, adăugăm nucile măcinate cu pătrunjelul tocat & condimentăm cu piper negru după gust ( la nevoie adăugați sare ) Amestecăm toate Ingredientele până se omogenizează.
  5. Transferăm umplutura într-o pungă de patiserie, tăiem vârful & umplem ardeii. Acoperim ardeii cu capacele tăiate anterior.
  6. Stropim ardeii cu ulei de măsline & decorăm cu microplante înainte de servire. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare