Tiramisu cu dovleac și mirodenii

Tiramisu cu dovleac și mirodenii

(0 Recenzii)
Tiramisu cu dovleac și mirodenii
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți Savoiardi
    350 g
  • Piure de dovleac
    180 g
  • Mascarpone
    500 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    200 ml
  • Zahăr pudră
    60 g
  • Cafea naturală
    200 ml
  • Pudră de cacao
    2 lingură

Instrucțiuni

  1. Se amestecă până la o masă omogenă, crema de mascarpone, piureul de dovleac și mirodeniile.
  2. Smântâna dulce-rece se bate cu zahărul pudră până la o masă pufoasă.
  3. Combinați cele două amestecuri împreună.
  4. Adăugați o cantitate mică de cremă la baza formei.
  5. Scufundați fursecuri savoiardi în cafea timp de două secunde.
  6. Așezați peste cremă, puneți jumătate din cremă deasupra , apoi din nou fursecuri înmuiate în cafea, continuați cu crema rămas, nivelând suprafața, se dă tiramisu-ul la rece pentru 5 ore.
  7. Înainte de servire se presară cu zahăr pudră. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare