Somon la tigaie cu sos de lămâie și capere

Somon la tigaie cu sos de lămâie și capere

(0 Recenzii)
Somon la tigaie cu sos de lămâie și capere
  • Timp de pregătire: 10 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 25 min.

YouTube видео

Portie
1
  • File de somon
    500 g
  • Usturoi
    1 cățel
  • Vin alb sec
    120 ml
  • Apă
    120 ml
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    1 linguriță
  • Lămâie
    1/2 buc
  • Pătrunjel tocat
  • Boabe de piper negru
  • Ulei de măsline
    1 lingură

Instrucțiuni

  1. Preventiv se îndepărtează pielea somonului, asezonăm cu sare și piper după gust.
  2. Încălzim ușor o tigaie cu ulei, și prăjim peștele câte 3 minute pe fiecare parte, la temperatură medie- iute.
  3. Turnăm vinul, apa, adăugăm usturoiul zdrobit sau tocat, scurgem sucul de lămâie și fierbem 8-10 minute.
  4. Scotem peștele pe un platou.
  5. În tigaie se adaugă caperele, adăugăm untul și mai gătim câteva minute, la final adăugăm pătrunjelul tocat și putem adăuga peste pește. Pofta bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare