Chec cu merișoare

Chec cu merișoare

(0 Recenzii)
Chec cu merișoare
  • Timp de pregătire: 45 min.
  • Timp de gătire: 45 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    330 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    15 ml
  • Amidon de porumb
    50 g
  • Zahăr
    300 g
  • Cremă "Casuța mea"
    250 g
  • Praf de copt
    1
  • Bicarbonat de sodiu
    05
  • Săruri
    025
  • Scorțișoară
    05
  • Alune de pădure
    100 g
  • Afine cranberry
    40 g
  • Ciocolată albă
    100 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    130 g
  • Decorarea petalelor de nuc de trandafir
  • Fructe cu coajă lemn
    50 g
  • Ciocolată neagră 70%
    50 g

Instrucțiuni

  1. Cernem: făina cu amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea & scorțișoara, amestecăm.
  2. Într- un alt vas batem: untul la Temperatura Camerei cu zahărul până primim o textură pufoasă.
  3. Încorporăm ouăle pe rând , adăugăm smântâna & ingredientele solide , amestecăm până se leagă.
  4. La final încorporăm alunele de pădure mărunțite cu merișoarele uscate & proaspete.
  5. Transferăm aluatul într-o formă cu Diametru 20 cm, unsă cu unt & coacem 40-45 minute, Temperatura 180 C. Scoatem & răcim pe o farfurie.
  6. Pentru glazură, topim: ciocolata albă cu mierea, uleiul & frișca. Adăugăm alunele de pădure mărunțite , amestecăm & turnăm peste chec-ul răcit.
  7. Dăm la frigider pentru 20-30 minute , scoatem decorăm cu nuci, petale de ceai & mentă. Poftă buna!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare