Bile panate cu cartofi și suluguni

Bile panate cu cartofi și suluguni

(0 Recenzii)
Bile panate cu cartofi și suluguni
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 10 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Cartofi
    5 buc
  • Firimituri de pâine
  • Cașcaval Căsuța Mea Olanda
  • Ulei
    800 g
  • Sare
  • Paprika
  • Oregano
  • Ceapă verde
    2 buc

Instrucțiuni

  1. ✅ Radem cartofii prin răzătoare.
  2. ✅ Condimentăm cu sare, piper negru, paprika și oregano după gust.
  3. ✅ Adăugăm o lingură generoasă cu făină, amestecăm totul bine și modelăm aluatul.
  4. ✅ Formăm biluțe de 30 grame, aplatizăm, adăugăm câte un cubuleț de cașcaval suluguni, modelăm din nou biluțe.
  5. ✅ Tăvălim prin pesmeți și prăjim în uleiul încins, la temperatura 180 °C, 1-2 minute.
  6. ✅ Scoatem pe prosoape de hârtie, lăsăm să se scurgă uleiul.
  7. ✅ Pentru sos, amestecăm smântâna cu piperul negru, ceapa tocată și ardeiul iute.
  8. ✅ Servim biluțele cu sos-ul de smântână.
  9. ✅ Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare