Ruladă Pufoasă cu fistic

Ruladă Pufoasă cu fistic

(0 Recenzii)
Ruladă Pufoasă cu fistic
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    245 g
  • Drojdie uscată
    7 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    15 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    100 ml
  • Ou de găină
    1 buc
  • Nuci de fistic
    50 g
  • Zahăr pudră
    30 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm făina, zahărul și drojdia uscată.
  2. Topim untul cu laptele, spargem un ou și amestecăm totul foarte bine. Turnăm ingredientele lichide în cele uscate, frământăm aluatul până când este elastic și neted , aproximativ 12-15 minute.
  3. Întindem aluatul într-un dreptunghi de 45x35 cm pe masa de lucru înfăinată .
  4. Întindem pasta de fistic amestecată după dorință cu 30 grame- unt moale.
  5. Presărăm cu fistic tocat, în continuare , răsucim cu grijă aluatul într-o rolă.
  6. Tăiem rulada în jumătate, apoi cele două părți le împletim.
  7. Așezați rulada pe o folie de copt, adăugați un inel cu diametru de 18 cm, acoperiți cu un prosop și puneți într-un loc cald pentru 1 oră.
  8. După ce aluatul va crește și se va umfla până la pereții inelului, coaceți 25-30 minute la temperatura 170 °C.
  9. Pentru cremă: se bat toate ingredientele 5-6 minute împreună .
  10. Când rulada este coaptă, lăsăm pentru 4 minute să se răcească, apoi o ungem cu cremă de fistic și savurăm! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare