Ruladă Pufoasă cu fistic

Ruladă Pufoasă cu fistic

(0 Recenzii)
Ruladă Pufoasă cu fistic
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făina de grâu este albă
    245 g
  • Drojdie uscată
    7 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    15 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    100 ml
  • Ouă de găină
    1 buc
  • Nuci de fistic
    50 g
  • Zahăr pudră
    30 g
  • Cremă "Casuța mea"
    35 g

Instrucțiuni

  1. Combinați, făina, zahărul și drojdia uscată.
  2. Topiți untul cu laptele, spargeți oul și Amestecați totul foarte bine, turnați Ingredientele lichide în cele uscate, frământați aluatul până când este elastic și neted , aproximativ 12-15 minute.
  3. Întindeți aluatul într-un dreptunghi pe masa de lucru înfăinată 45x35 cm.
  4. Întindeți pasta de fistic amestecată după dorință cu 30 grame- unt moale.
  5. Presărați cu fistic tocat, în continuare , răsuciți cu grijă aluatul într-o rolă.
  6. Tăiați rulada în jumătate, apoi răsuciți jumătățile ruloului într-o coadă.
  7. Așezați rulada pe o folie de copt, adăugați un inel cu diametru de 18 cm, acoperiți cu un prosop și puneți într-un loc cald pentru 1 oră.
  8. După ce aluatul va crește și se va umfla până la pereții inelului, coaceți 25-30 minute, Temperatura 170 C.
  9. Pentru cremă. Se bat toate Ingredientele 5-6 minute împreună .
  10. Când rulada este coaptă, lăsăm pentru 4 minute să se răcească, apoi acoperiți cu cremă de fistic, și savurați ! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare