Topiți untul cu laptele, spargeți oul și
Amestecați totul foarte bine, turnați Ingredientele lichide în cele uscate, frământați aluatul până când este elastic și neted , aproximativ 12-15 minute.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi pe masa de lucru înfăinată 45x35 cm.
Întindeți pasta de fistic amestecată după dorință cu 30 grame- unt moale.
Presărați cu fistic tocat, în continuare , răsuciți cu grijă aluatul într-o rolă.
Tăiați rulada în jumătate, apoi răsuciți jumătățile ruloului într-o coadă.
Așezați rulada pe o folie de copt, adăugați un inel cu diametru de 18 cm, acoperiți cu un prosop și puneți într-un loc cald pentru 1 oră.
După ce aluatul va crește și se va umfla până la pereții inelului, coaceți 25-30 minute, Temperatura 170 C.
Pentru cremă. Se bat toate Ingredientele 5-6 minute împreună .
Când rulada este coaptă, lăsăm pentru 4 minute să se răcească, apoi acoperiți cu cremă de fistic, și savurați !
Poftă bună!