Topim untul cu laptele, spargem un ou și
amestecăm totul foarte bine. Turnăm ingredientele lichide în cele uscate, frământăm aluatul până când este elastic și neted , aproximativ 12-15 minute.
Întindem aluatul într-un dreptunghi de 45x35 cm pe masa de lucru înfăinată .
Întindem pasta de fistic amestecată după dorință cu 30 grame- unt moale.
Presărăm cu fistic tocat, în continuare , răsucim cu grijă aluatul într-o rolă.
Tăiem rulada în jumătate, apoi cele două părți le împletim.
Așezați rulada pe o folie de copt, adăugați un inel cu diametru de 18 cm, acoperiți cu un prosop și puneți într-un loc cald pentru 1 oră.
După ce aluatul va crește și se va umfla până la pereții inelului, coaceți 25-30 minute la temperatura 170 °C.
Pentru cremă: se bat toate ingredientele 5-6 minute împreună .
Când rulada este coaptă, lăsăm pentru 4 minute să se răcească, apoi o ungem cu cremă de fistic și savurăm!
Poftă bună!