Tartă cu ciocolată și zmeură

Tartă cu ciocolată și zmeură

(0 Recenzii)
Tartă cu ciocolată și zmeură
  • Timp de pregătire: 120 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 150 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină albă
    180 g
  • Zahăr pudră
    50 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    75 g
  • Sare
    1 vârf
  • Zmeură
    300 g
  • Lapte Căsuța Mea 3,5%
    200 g
  • Ciocolată neagră
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    200 ml
  • Fistic mărunțit
    70 g

Instrucțiuni

  1. Pentru aluat, mixăm făina cu zahărul pudra, sarea și untul foarte rece, adăugăm oul , mai mixăm până se leagă toate ingredientele și formăm o bilă.
  2. Întindem aluatul într-o formă dreptunghiulară cu mărimile 36x13 cm, formăm baza și laturile.
  3. Dăm forma în congelator pentru 30 de minute.
  4. Scoatem, adăugăm o folie de copt, acoperim cu greutate și coacem 12 minute la temperatura 180 °C, înlăturăm greutatea și mai coacem 4-5 minute.
  5. Lăsăm sa se răcească complet.
  6. Acoperim într-un strat cu zmeură fie proaspătă sau congelată.
  7. Topim ciocolata cu frișca în cuptorul cu microunde sau la baia de aburi, adăugam untul, amestecăm până se topește untul și acoperim zmeura.
  8. Dăm tarta pentru 4-5 ore la frigider.
  9. Scoatem, presurăm cu fistic și savurăm . Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare