Roșii umplute cu carne

Roșii umplute cu carne

(0 Recenzii)
Roșii umplute cu carne
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piept de pui
    250 g
  • Carne de vită
    100 g
  • Carne de porc
    100 g
  • Usturoi
    2 cățel
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    100 ml
  • Cașcaval Căsuța Mea Olanda
    30 g
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Cimbru
    după gust
  • Roșie
    4 buc

Instrucțiuni

  1. Călim ceapa tocată cu usturoiul tocat în ulei până se rumenesc bine .
  2. Înmuiem pâinea în lapte și scurgem bine.
  3. Mărunțim pieptul de pui fiert cu pâinea, adăugăm pătrunjelul tocat, cașcavalul răzuit, condimentăm cu sare și piper după gust, amestecăm.
  4. Tăiem capacele roșiilor, îndepărtăm miezul. Transferăm într-un vas, adăugăm 1 cățel usturoi tocat, condimentăm cu sare și piper după gust, Pasăm totul foarte bine.
  5. Turnam sosul într-o formă.
  6. Umplem roșiile cu umplutura de carne, acoperim cu capace, Transferăm în formă peste sos , Adăugăm cimbru și stropim cu ulei.
  7. Coacem 30-40 minute, temperatura 180 °C.
  8. Servim roșiile calde cu verdeață. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare