Biscuiți Limoncello

Biscuiți Limoncello

(0 Recenzii)
Biscuiți Limoncello
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 35 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Zahăr
    2 linguriță
  • Făină albă
    200 g
  • Praf de copt
    1 linguriță
  • Zahăr pudră
    20 g

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, mixăm untul, zahărul și zestul de lămâie, până obținem o textură cremoasă.
  2. Adăugăm oul și mixăm din nou.
  3. Apoi adăugăm sucul de lămâie și continuăm să mixăm.
  4. Adăugăm făina, praful de copt și le amestecăm cu o spatulă.
  5. Învelim aluatul în folie alimentară și îl la frigider pentru 30 de minute.
  6. Rupem câte puțin din aluat, modelăm în palme forma sferică a biscuitului (de mărimea unei nuci), îl rostogolim în zahăr, apoi în zahăr pudră și îl punem la cuptor pentru 5 minute, la 180°C, după care, pentru încă 10 minute, la 150°C.
  7. Lăsăm biscuiții să se răcească pe tavă, după care pot fi serviți.
  8. Au ieșit atât de crocanți, iar gustul dulce-acrișor e foarte potrivit pe timp de vară!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare