Mousse cu dovleac

Mousse cu dovleac

(0 Recenzii)
Mousse cu dovleac
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piure de dovleac
    300 g
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    200 ml
  • Gălbenuș de ou
    2 buc
  • Cremă de brânză
    150 g
  • Gelatină
    5 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm gelatina cu apa și lăsăm să se umfle 10 minute.
  2. Într-o cratiță încălzim laptele, adăugăm gălbenușurile , amestecăm energic până se îngroașă la Temperatura Medie.
  3. Adăugăm gelatina umflată, piureul de dovleac și crema de brânză, amestecăm bine și umplem cupele sau paharele.
  4. Dăm la frigider pentru 4 ore, scoatem, decorăm cu nuci, semințe și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare