Prăjitura tomnatică cu dovleac

Prăjitura tomnatică cu dovleac

(0 Recenzii)
Prăjitura tomnatică cu dovleac
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 100 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ou de găină
    3 buc
  • Zahăr
    250 g
  • Piure de dovleac
    320 g
  • Făină albă
    190 g
  • Praf de copt
    7 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    120 g

Instrucțiuni

  1. Bateți ouăle cu zahărul într-o spumă ușoară.
  2. Urmează amestecul de mirodenii.
  3. Se adaugă piureul de dovleac.
  4. Adăugăm făina și praful de copt.
  5. La final adăugăm untul topit și răcit.
  6. Adăugați aluatul în orice formă doriți.
  7. Coaceți la temperatura 140 C, până este gata, aproximativ 1 oră 40 de minute.
  8. Răcim, decorăm cu glazură din zahăr pudra și lapte. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare