Desert «Trei ciocolate»

Desert «Trei ciocolate»

(0 Recenzii)
Desert «Trei ciocolate»
  • Timp de pregătire: 60 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    300 ml
  • Gălbenuș de ou
    80 g
  • Zahăr
    60 g
  • Gelatină
    10 g
  • Apă
    50 ml
  • Сiocolată albă
    50 g
  • Ciocolată cu lapte
    50 g
  • Ciocolată neagră
    50 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 10%
    300

Instrucțiuni

  1. Amestecăm gelatina cu apa și lăsăm pentru 10 minute să se umfle.
  2. Amestecăm zahărul cu gălbenușurile, turnăm frișca fierbinte cu 10% grăsime, se amestecă cu un tel, întoarcem cratița la plită.
  3. Amestecăm constant până ajunge la temperatura 84 °C, ( crema va deveni mai densă ).
  4. Luați crema de pe plită și combinați cu gelatina umflată.
  5. Împărțim masa în trei părți egale.
  6. Adaugăm în primul vas ciocolata albă, în cel dea 2-lea vas- ciocolata cu lapte și în cel dea 3-lea vas ciocolata neagră, se amestecă până se omogenizează.
  7. Când baza de ciocolată sa răcit, adăugăm frișca 33% bătută, câte 100 gr- în fiecare bol, se amestecă.
  8. Împărțim crema cu ciocolată neagră, în 4-5 pahare și dăm la frigider pentru 15 minute, pentru a se stabiliza.
  9. Turnăm masa de ciocolată cu lapte pentru primul strat și întoarcem înapoi la frigider.
  10. La final adăugăm masa de ciocolată albă, punem la frigider pentru 5-6 ore.
  11. Desertul ,, Trei ciocolate “ este gata! Decorăm la dorință și servim rece.
  12. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare