Amestecăm gelatina cu apa și lăsăm pentru 10 minute să se umfle.
Amestecăm zahărul cu gălbenușurile, turnăm frișca fierbinte cu 10% grăsime, se amestecă cu un tel, întoarcem cratița la plită.
Amestecăm constant până ajunge la temperatura 84 °C, ( crema va deveni mai densă ).
Luați crema de pe plită și combinați cu gelatina umflată.
Împărțim masa în trei părți egale.
Adaugăm în primul vas ciocolata albă, în cel dea 2-lea vas- ciocolata cu lapte și în cel dea 3-lea vas ciocolata neagră, se amestecă până se omogenizează.
Când baza de ciocolată sa răcit, adăugăm frișca 33% bătută, câte 100 gr- în fiecare bol, se amestecă.
Împărțim crema cu ciocolată neagră, în 4-5 pahare și dăm la frigider pentru 15 minute, pentru a se stabiliza.
Turnăm masa de ciocolată cu lapte pentru primul strat și întoarcem înapoi la frigider.
La final adăugăm masa de ciocolată albă, punem la frigider pentru 5-6 ore.
Desertul ,, Trei ciocolate “ este gata!
Decorăm la dorință și servim rece.