Plăcintă cu foi fillo, brânză de vaci și spanac

Plăcintă cu foi fillo, brânză de vaci și spanac

(0 Recenzii)
Plăcintă cu foi fillo, brânză de vaci și spanac
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Phyllo
    10
  • Spanac
    250 g
  • Iaurt natural
    100 g
  • Brânză tare
    50 g
  • Sare
    după gust
  • Chiper
    după gust
  • Brânză de căsuță 9% "Casuța mea"
    500 g

Instrucțiuni

  1. Într-o tigaie adăugăm, 20 gr- unt cu spanacul bine spălat și scurs de apă, amestecăm pînă se înmoaie, condimentăm cu sare și piper.
  2. Scurgem exccesul de zeamă printr-o sită.
  3. Într-un vas amestecăm : brânza de vaci, ouăle, iaurtul și cașcavalul tare, încorporăm spanacul bine scurs.
  4. Ungem 6 foi fillo cu unt topit , așezăm într-o formă sau tigaie cu diametru de 22 cm.
  5. Adăugăm compoziția de brânză cu spanac.
  6. Ungem cele 4 foi fillo rămase cu unt, acoperim suprafața și așezăm bine marginile.
  7. Ungem suprafața cu unt & coacem 35-40 de minute , la temperatura 180 C.
  8. Scoatem plăcinta, lăsăm să se răcească puțin și servim.
  9. Poftă Bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare