Papanași sărați cu spanac

Papanași sărați cu spanac

(0 Recenzii)
Papanași sărați cu spanac
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 15 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    400 g
  • Cașcaval Căsuța Mea Сlasic
    100 g
  • Făină de orez
    3 lingură
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Ou de găină
    2 buc
  • Spanac
    1 frunze

Instrucțiuni

  1. Tăiați mărunt spanacul.
  2. Într-un bol adăugați brânza și cașcavalul nostru răzuit mărunt, ouăle, făina de orez, sare și piper negru după gust.
  3. Amestecați totul bine, la final încorporați spanacul mărunțit.
  4. Amestecați totul foarte bine.
  5. Formați papanașii răstăgolindu-i prin puțină făină de orez ( voi puteți înlocui cu orice făină doriți ).
  6. Din această compoziție veți primi 4 porții de păpănași, fiecare avînd 50 de grame.
  7. Transferați-i într-o tigaie bine incinsă cu puțin ulei sau unt.
  8. Rumeniți-i bine pe ambele părți la foc mediu, apoi dați-i la cuptorul preaîncălzit la 170 °C pentru 10-12 minute.
  9. Scoateți și serviți papanașii cu smântâna noastră delicioasă. Serviți cu plăcere!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare