Plăcinta ciobanului

Plăcinta ciobanului

(0 Recenzii)
Plăcinta ciobanului
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Uleiuri
    4 lingură
  • Ceapă
    1 buc
  • Usturoi
    1 cățel
  • Carne de vită tocată
    300 g
  • Morcov
    1 buc
  • Mazăre
    150 g
  • Sare
    după gust
  • Piper negru măcinat
    după gust
  • Făină
    1 lingură
  • Pastă de tomate
    1 lingură
  • Cimbru
    după gust
  • Piure de cartofi
    350 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    30 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    100 ml
  • Brânză de vacă
    150 g

Instrucțiuni

  1. Se taie ceapa și se călește în uleiul bine încins, împreună cu cățelul de usturoi răzuit.
  2. Se adaugă carnea și se rumenește , apoi se adaugă morcovul taiat cubulețe împreună cu mazărea.
  3. Se condimentează cu sare, piper negru & boia de ardei dulce după gust împreună cu făina, se lasa la foc mediu iute 1 minut.
  4. După acest timp se adaugă pasta de tomate și apa, din moment ce începe a fierbe micșorăm la foc mic și lăsăm pentru 10 minute .
  5. Între timp adăugați și amestecați pireul de cartofi cu untul topit Căsuța Mea & laptele Căsuța Mea.
  6. După acest timp într-o formă se adaugă carnea și legumele , peste 1 strat de pireu care se nivelează cît de puțin posibil și la final se presoară sau se așterne un strat de Cașcaval Căsuța mea.
  7. Se pune tava la cuptorul preaîncălzit la temperatura 200 C pentru 20-25 minute.
  8. Scoateți & serviți cu plăcere.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare