Cornișoare din brânză

Cornișoare din brânză

(0 Recenzii)
Cornișoare din brânză
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 45 min.

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    100 g
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    2 lingură
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    200 g
  • Praf de copt
    0,5 linguriță
  • Făină albă
    250 g
  • Scorțișoară
    1 lingură
  • Zahăr
    3 lingură

Instrucțiuni

  1. La untul moale adăugăm smântâna şi brânza de vaci , amestecăm totul bine.
  2. Combinăm făina cu praful de copt și amestecăm totul împreună.
  3. Frământăm un aluat care nu se lipește de mâini.
  4. Rulăm stratul, apoi tăiem în triunghiuri și distribuim umplutura.
  5. Rotim cornișoarele.
  6. Coacem într-un cuptor preîncălzit timp de 20-40 de minute.
  7. După ce se răcesc, îi stropim cu zahăr, dacă dorim.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare