Brioșe cu cacao și ciocolata

Brioșe cu cacao și ciocolata

(0 Recenzii)
Brioșe cu cacao și ciocolata
  • Porții: 4 persoană
  • Timp de pregătire: 25 min.
  • Timp de gătire: 25 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
4
  • Zahăr
    100 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    140 ml
  • Sirop de vanilie
    35 ml
  • Ulei
    100 ml
  • Făină albă
    135 g
  • Pudră de cacao
    30 g
  • Praf de copt
    2,5 g
  • Bicarbonat de sodiu
    2,5 g
  • Ciocolată cu lapte
    125 g

Instrucțiuni

  1. Într-un vas bateți, oul cu zahărul brun într-o spumă ușoară. Adăugați uleiul vegetal, siropul de glucoză și laptele.
  2. Continuați cu făina, cacao pudra, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, amestecați până la încorporarea cu restul ingredientelor.
  3. La final se adaugă picăturile de ciocolată termo stabile.
  4. Transferați aluatul într-o pungă de patiserie, umpleți formele de hârtie pentru brioșe cu aluat și coaceți aproximativ 25-30 de minute, temperatura 180 C. Răciți și savurați. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare