Pârjoale cu pui și spanac

Pârjoale cu pui și spanac

(0 Recenzii)
Pârjoale cu pui și spanac
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 45 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piept de pui
    500 g
  • Ceapă verde
    2 frunze
  • Pudră de usturoi
    10 g
  • Spanac
    2 buc
  • Parmezan
    50 g
  • Mozzarella Căsuța Mea pentru pizza și sandvichiuri
    130 g
  • Ardei iute
    după gust
  • Lămâie
    după gust

Instrucțiuni

  1. Într-un vas amestecăm: pieptul de pui tăiat cubulețe cu: ceapa verde tocată, spanacul tocat, usturoiul granulat, condimentăm cu sare și piper după gust, adăugăm făina, parmezanul, mozzarella răzuită și oul. Amestecăm totul foarte bine.
  2. Lăsăm 30 de minute să se odihnească.
  3. Încingem bine o tigaie, adăugăm uleiul și formăm pârjoalele cu o lingură. Prăjim la foc mediu pe ambele părți până se rumenesc frumos.
  4. Servim pârjoalele cu smântână, ardei iute și suc de lămâie. Decorăm la dorință cu spanac. Poftă Bună.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare