Păpănași cu brânză de vaci și cașcaval brie

Păpănași cu brânză de vaci și cașcaval brie

(0 Recenzii)
Păpănași cu brânză de vaci și cașcaval brie
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    400 g
  • Сașcaval Brie
    70 g
  • Gălbenuș de ou
    1 buc
  • Zahăr pudră
    50 g
  • Făină albă
    60 g
  • Vanilie
    după gust

Instrucțiuni

  1. Trecem brânza de vaci printr-o sită, adăugați cașcavalul, zahărul pudră, gălbenușul și vanilie după gust.
  2. Se amestecă totul foarte bine cu o furculiță , adăugați, făina si amestecați până aluatul este destul de gros.
  3. Formăm păpănașii și îi prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei pe ambele părți până se rumenesc la temperatură medie.
  4. Servim papanașii cu sos pere, nuci și miere. La dorință decorați cu verdeață. Poftă buna !!!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare