Pentru cremă, se amestecă, pasta de fistic, laptele condensat și sarea.
Pentru aluat, toate ingredientele, ar trebui să fie la temperatura camerei.
Puneți, făina, drojdia uscată, zahărul și sarea într-un bol, amestecați.
Spargeți ouăle, turnați laptele și frământați aluatul aproximativ 7 minute.
Adăugați , untul moale și lai frământați 15 minute.
Transferați aluatul într-un vas uns cu ulei și lăsăm să crească 90 de minute.
Se întinde aluatul într-o formă dreptunghiulară cu o grosime de 5 mm, se unge cu crema pregătită, se presară cu fistic și rulăm într-o rolă, tăiați-o în jumătate pe lungime și răsucim ambele bucăți de aluat.
Transferați într-o formă cu Diametru 30x16 cm.
Acoperiți cu folie și lăsați să crească 60-80 de minute.
Se coace cozonacul 30-40 de minute, temperatura 180 C.
Răciți și savurați!