✅ Adăugați făina, amestecați rapid cu un tel și prăjiți timp de două minute.
✅ Se toarnă treptat laptele fierbinte amestecând continuu pentru a evita cocoloașele.
✅ La final se adaugă nucșoară, sare și piper după gust.
✅ Se ia de pe plită și se răcește.
✅ Spanacul bine spălat se adaugă într-o cratiță cu o picătură de ulei si se gătește până se înmoaie.
✅ Se răcește, se scurge de lichid și se toacă mărunt.
✅ Amestecați spanacul cu crema de brânză, jumătate din spanacul răzuit.
✅ Asezonați cu sare, piper negru și nucșoară la dorință.
✅ Întindeți câteva linguri de sos la fundul formei cu diametru de 30x20 cm, unsă cu unt.
✅ Apoi un strat de foi pentru lasagna.
✅ Cremă cu spanac.
✅ Sos bechamel.
✅ Parmezan răzuit.
✅ și așa mai departe până se epuizează ingredientele .
✅ La final distribuiți sos bechamel și răzuiți generos cu parmezan.
✅ Coaceți timp de 30 de minute, Temperatura 200 C, sau până se rumenește.
✅ Lăsați lasagna să se răcească puțin și savurați cu plăcere.
✅ Pofta bună