Lasagna vegetariană cu spanac

Lasagna vegetariană cu spanac

(0 Recenzii)
Lasagna vegetariană cu spanac
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Spanac
    600 g
  • Cremă de brânză
    500 g
  • Parmezan
    200 g
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Nucșoară
  • Lapte Căsuța Mea 2,5%
    1 l
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    100 g
  • Făină albă
    100 g

Instrucțiuni

  1. ✅ Se topește untul într-o tigaie.
  2. ✅ Adăugați făina, amestecați rapid cu un tel și prăjiți timp de două minute.
  3. ✅ Se toarnă treptat laptele fierbinte amestecând continuu pentru a evita cocoloașele.
  4. ✅ La final se adaugă nucșoară, sare și piper după gust.
  5. ✅ Se ia de pe plită și se răcește.
  6. ✅ Spanacul bine spălat se adaugă într-o cratiță cu o picătură de ulei si se gătește până se înmoaie.
  7. ✅ Se răcește, se scurge de lichid și se toacă mărunt.
  8. ✅ Amestecați spanacul cu crema de brânză, jumătate din spanacul răzuit.
  9. ✅ Asezonați cu sare, piper negru și nucșoară la dorință.
  10. ✅ Întindeți câteva linguri de sos la fundul formei cu diametru de 30x20 cm, unsă cu unt. ✅ Apoi un strat de foi pentru lasagna. ✅ Cremă cu spanac. ✅ Sos bechamel. ✅ Parmezan răzuit. ✅ și așa mai departe până se epuizează ingredientele .
  11. ✅ La final distribuiți sos bechamel și răzuiți generos cu parmezan.
  12. ✅ Coaceți timp de 30 de minute, Temperatura 200 C, sau până se rumenește.
  13. ✅ Lăsați lasagna să se răcească puțin și savurați cu plăcere. ✅ Pofta bună

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare