Сheesecake cu dulceața din coacază neagră

Сheesecake cu dulceața din coacază neagră

(0 Recenzii)
Сheesecake cu dulceața din coacază neagră
  • Timp de pregătire: 15 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 45 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    20 g
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 5,5%
    100 g
  • Iaurt natural
    50 ml
  • Făină albă
    1 lingură
  • Coacăză neagră
    30 g
  • Zahăr
    1,5 l
  • Apă
    20 ml
  • Ou de găină
    1 buc
  • Biscuiți
    50 g

Instrucțiuni

  1. Într-un blender mixăm biscuiții cu untul semi topit până obținem textura ca în video.
  2. Din jumătate de porție creăm pereții cheesecake-ului, iar cealaltă jumătate o aranjăm cu ajutorul unei linguri.
  3. Coacem biscuiții pentru 10 minute la 180 grade Celsius.
  4. Între timp mixăm brânza de vaci cu iaurt intr-un blender până obținem textura unei creme de brânză.
  5. Adăugăm zahărul și amestecăm cu un mixer.
  6. Adăugăm ouăle pe rând amestecând bine dupa fiecare.
  7. Acum adăugăm făina si mixăm din nou.
  8. Turnăm totul deasupra biscuiților și punem la cuptor pentru o oră la 160 grade Celsius.
  9. Amestecăm coacăza neagră cu zahăr, apă și o gătim la foc mediu până obținem textura unei dulceți.
  10. Tăiem cheesecake-ul rece și îl aranjăm pe farfurie.
  11. Turnăm dulceața deasupra și savurăm textura moale si pufoasă.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare