Panna cotta cu zmeură

Panna cotta cu zmeură

(0 Recenzii)
Panna cotta cu zmeură
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 50 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Gelatină
    11 g
  • BlackBerry Black
    200 g
  • Ciocolată cu lapte
    100 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    250 g

Instrucțiuni

  1. Înmuiați foile de gelatină în apă foarte rece pentru 5 minute apoi scurgeți excesul de apă .
  2. Într-un vas, adăugați ciocolata cu zmeură, zmeura liofilizată, gelatina scursa de lichid și piureul de zmeură foarte fierbinte.
  3. Lăsați pentru un minut apoi pasați cu un blender vertical până la o masă omogenă, răciți compoziția până la temperatura 32 C, apoi turnați smântâna dulce grasă și pasați din nou cu blenderul.
  4. Umpleți celulele formelor dorite din silicon, puneți la frigider pentru 4-5 ore pentru a se stabiliza și savurați la dorință cu sos de vișine sau zmeura! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare