Brânzoaice sărate cu șuncă

Brânzoaice sărate cu șuncă

(0 Recenzii)
Brânzoaice sărate cu șuncă
  • Porții: 8 persoană
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 50 min.

Portie
8
  • Brânză de căsuță "Casuța Mea"
    600 g
  • Brânză "Casuța mea"
    100 g
  • Roșii uscate
    40 g
  • Ceapă verde
    10 g
  • Ouă de găină
    1 buc
  • Făina de grâu este albă
    1 lingură
  • Uleiuri
    4 lingură
  • Sare
    după gust

Instrucțiuni

  1. Brânza de vaci se trece printr-o sită pentru o textură fină, asezonăm cu sare, spargem oul, adăugam făina, cașcavalul răzuit, șunca tăiată cubulețe mici, roșiile uscate tocate mărunt, ceapa mărunțită și amestecam până toate ingredientele se leagă intre ele .
  2. Formăm păpănași a câte 55-60 g- fiecare, pe suprafața înfăinată.
  3. Prăjim brânzoaice-le pe o tigaie bine încălzita cu ulei, la temperatura medie pe ambele părți până se rumenesc frumos.
  4. Savurați brânzoaice-le calde cu smântână și verdeață. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare