Panna cotta cu cafea

Panna cotta cu cafea

(0 Recenzii)
Panna cotta cu cafea
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 40 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 33%
    500 g
  • Zahăr alb
    1 lingură
  • Zahăr vanilat
    8 g
  • Gelatină
    3 g
  • Cafea espresso
    200 ml

Instrucțiuni

  1. într-o cratiță, se combină, smântâna dulce , zahărul, zahărul vanilat și cafeaua rece, punem la plita si ducem in punctul de fierbere sau pina se topeste zaharul.
  2. Adăugăm gelatina, amestecăm și lăsăm pentru 10 minute . Se încălzește amestecul până aproape la fierbere.
  3. Distribuiți amestecul în pahare sau borcane și puneți la congelator timp de 30 de minute.
  4. Între timp, pregătiți stratul de espresso: Adăugați, zahărul și gelatina la cafeaua fierbinte.
  5. După 5-10 minute, încălziți amestecul până când amestecul se dizolvă & răciți la congelator 5 minute.
  6. Turnăm stratul de espresso peste stratul de cremă care ar fi trebuit să se întărească până acum.
  7. Punem panna cotta la frigider pentru 1-2 ore. Decorăm cu boabe de cafea și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare