Tort Napoleon

Tort Napoleon

(0 Recenzii)
Tort Napoleon
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 50 min.
  • Timp total: 70 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Aluat foietaj
    100 g
  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    100 ml
  • Gălbenuș de ou
    2 buc
  • Făină albă
    15 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    10-15 g

Instrucțiuni

  1. Încălzim laptele, fără să fiarbă. Într-un bol mixăm gălbenușurile cu zahărul până acestea devin la fel de cremoase.
  2. Cernem făina și o incorporăm cu un tel.
  3. Adăugăm jumătate din lapte și amestecăm repede până nu mai sunt cocoloașe.
  4. Turnăm totul înapoi în cratiță, amestecăm continuu și gătim la foc mediu până obținem textura ca la mine.
  5. Acoperim crema cu o pungă de plastic (trebuie să se lipească de cremă) și o lăsăm să se răcescă la temperatura camerei.
  6. Întindem aluatul foietaj cu mâinile, cum arăt eu.
  7. Îl înțepăm cu o furculiță si tăiem marginile imperfecte, le vom folosi la decor.
  8. Lăsăm la cuptor atâta timp cât scrie pe cutie și asamblăm tortul.
  9. Decorăm cu făîmituri din bucățile de aluat rămase.
  10. Putem să-l savurăm crocant chiar acum sau să-l lăsăm la frigider peste noapte.

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare