Mini cebureci cu 2 tipuri de cașcaval

Mini cebureci cu 2 tipuri de cașcaval

(0 Recenzii)
Mini cebureci cu 2 tipuri de cașcaval
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Făină
    400 g
  • Sare
    1 vârf
  • Uleiuri
    40 ml
  • Apă de masă
    200 ml
  • Mozzarella "Casuța mea"
  • Brânză suluguni "Casuța mea"

Instrucțiuni

  1. Într-un bol, amestecăm făina cu sarea, uleiul și votca. Turnăm apoi apa clocotită, amestecăm bine și formăm un aluat elastic.
  2. Învelim aluatul în peliculă alimentară și îl lăsăm să se odihnească timp de 20 de minute.
  3. Radem mozarella, Suluguni și le amestecăm într-un bol.
  4. Întindem aluatul într-o foaie subțire și decupăm cercuri de dimensiune potrivită. Adăugăm umplutura de cașcaval pe fiecare cerc, apoi pliem și lipim bine marginile.
  5. Încălzim ulei într-o tigaie și prăjim ceburecii până devin aurii și crocanți pe ambele părți.
  6. Scoatem pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Savurăm cu plăcere! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare