Jeleu de smântână cu nuci

Jeleu de smântână cu nuci

(0 Recenzii)
Jeleu de smântână cu nuci
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 50 min.

Portie
1
  • Smântână Căsuța Mea 20%
    300 g
  • Apă
    400 ml
  • Zahăr
    1 pahar
  • Gelatină
    1
  • Nuci grecești
    70 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm gelatina cu laptele și lăsăm pentru 10 minute să se umfle.
  2. Turnăm într-o cratiță, punem la aragaz la temperatură medie, amestecăm până se dizolvă gelatina (nu se fierbe).
  3. Batem smântâna cu zahărul, apoi turnăm gelatina dizolvată în amestec.
  4. Adăugăm nucile tocate, aranjăm aparte în farfurii și le dăm la frigider pentru 3 ore.
  5. Servim cu dulceață de cireșe albe. Poftă bună !!!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare