Gogoși cu brânză de vaci și vișină

Gogoși cu brânză de vaci și vișină

(0 Recenzii)
Gogoși cu brânză de vaci și vișină
  • Timp de pregătire: 70 min.
  • Timp de gătire: 50 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Brânză de vaci Căsuța Mea 9%
    400 g
  • Ou de găină
    2 buc
  • Făină albă
    200 g
  • Praf de copt
    1 linguriță
  • Vanilie
  • Vișine
    25 buc
  • Ulei
    1 l
  • Zahăr pudră

Instrucțiuni

  1. Se amestecă brânza de vaci, ouăle, zahărul, făina, praful de copt și vanilia. Aluatul va deveni lipicios, E ÎN REGULĂ!
  2. Împărțiți compoziția în 25 bucăți egale. Puneți câte o vișină în fiecare bucată și modelați biluțe.
  3. Se prăjesc gogoșii la temperatură medie în ulei încins până se rumenesc. ( DACĂ ULEIUL V-A FI PREA FIERBINTE, GOGOȘII VOR FI RUMENI PE EXTERIOR, DAR CRUZI ÎN INTERIOR ).
  4. Se scot din ulei, se tăvălesc în zahăr pudră și se servesc cu plăcere calzi sau reci. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare