Panna-Cotta cu clementine

Panna-Cotta cu clementine

(0 Recenzii)
Panna-Cotta cu clementine
  • Timp de pregătire: 90 min.
  • Timp de gătire: 30 min.
  • Timp total: 120 min.

YouTube видео

Portie
1

Pentru stratul de jeleu cu clementine:

  • Gelatină
    5 g
  • Suc de clementine
    250 ml
  • Zahăr
    40 g
  • Apă
    25 ml

Pentru stratul de jeleu cu lapte :

  • Lapte Căsuța Mea Gama Premium 3.4% - 6.0%
    250 ml
  • Gelatină
    5 g
  • Apă
    25 ml
  • Zahăr
    40 g

Instrucțiuni

  1. Amestecăm gelatina cu apa și lăsăm să se umfle aproximativ 10 minute.
  2. Într-o cratiță turnăm sucul stors de la clementine cu zahărul, ducem în punctul de fierbere.
  3. Adăugăm gelatina umflată, amestecăm, turnăm în cupe sau pahare și dăm la frigider până se întărește ( aproximativ 2 ore).
  4. Pentru stratul de jeleu cu lapte la fel amestecăm gelatina cu apa, lăsăm să se umfle.
  5. Ducem în punctul de fierbere laptele cu zahărul. Adăugăm gelatina , amestecăm și lăsăm ușor să se răcească.
  6. Turnăm deasupra jeleu de clementine, dăm la frigider pentru câteva ore și savurăm din plin.
  7. Sărbători fericite!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare