Gambe de pui în vin alb

Gambe de pui în vin alb

(0 Recenzii)
Gambe de pui în vin alb
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 70 min.
  • Timp total: 90 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Gambe de pui
    6 buc
  • Măsline
    100 g
  • Prune uscate
    70 g
  • Capere
    20 g
  • Usturoi
    3 cățel
  • Oregano
    1 lingură
  • Cimbru
    3 frunze
  • Frunză de dafin
    2 buc
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    30 g
  • Vin uscat roșu
    30 ml
  • Vin alb sec
    100 ml
  • Miere
    1 lingură
  • Sare
  • Piper negru măcinat

Instrucțiuni

  1. Într- un vas marinăm gambele de pui bine spălate și uscate cu sare și piper negru după gust.
  2. Turnăm oțetul de vin roșu cu vinul alb și untul topit.
  3. Adăugăm: olivele fără sâmburi, prunele uscate fără sâmburi, caperele, frunzele de dafin, cimbru, oregano uscat și cățeii de usturoi tocați, amestecăm totul foarte bine.
  4. Acoperim cu peliculă și dăm la frigider pentru 12 ore.
  5. Transferăm marinata într-o formă de copt și coacem 1 oră , Temperatura 190 °C. Scoatem și savurăm cald. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare