Cupcakes cu ciocolată și semințe de mac

Cupcakes cu ciocolată și semințe de mac

(0 Recenzii)
Cupcakes cu ciocolată și semințe de mac
  • Timp de pregătire: 40 min.
  • Timp de gătire: 20 min.
  • Timp total: 60 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Ou de găină
    2 buc
  • Zahăr
    140 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    80 g
  • Chefir Căsuța mea 3,2%
    120 ml
  • Extract de vanilie
    5 g
  • Făină albă
    95 g
  • Pudră de cacao
    45 g
  • Praf de copt
    5 g
  • Mac
    110 g
  • Smântână dulce (frișcă) Căsuța Mea 20%
    400 ml
  • Ciocolată cu lapte
    150 g
  • Miere
    30 g

Instrucțiuni

  1. ✅ Într-un vas combinăm ouăle cu untul moale și zahărul, amestecăm bine.
  2. ✅ În această etapă adăugăm extractul de vanilie. Urmează chefirul .
  3. ✅ Când toate ingredientele lichide sunt combinate pe cele uscate le adunăm într-un vas: făina cu cacao și praful de copt, amestecăm bine.
  4. ✅ La final adăugăm macul.
  5. ✅ Transferăm aluatul într-o pungă de patiserie.
  6. ✅ Umplem 2/3 din forme pentru brioșe și coaceți 20 de minute- Temperatura 160 °C.
  7. Pentru Cremă. ✅ Încălziți 160 ml de frișcă cu miere, adăugăm ciocolată și pasăm cu un blender până se omogenizează.
  8. ✅ Turnăm frișca rămasă și continuăm să batem.
  9. ✅ Turnăm 130 gr- cremă într-un vas, adăugăm macul, amestecăm și transferăm într-o pungă de patiserie.
  10. ✅ Crema rămasă o acoperim până la contact cu peliculă și dăm la frigider pentru 8 ore.
  11. ✅ Folosiți o unealtă specială pentru a tăia centru brioșei și umplem cu cremă de semințe de mac.
  12. ✅ Batem crema de la frigider aproximativ 2-3 minute,
  13. ✅ Transferăm într-o pungă de patiserie cu duiul preferat și decorăm suprafața brioșelor, adăugător puteți adăuga ouă de ciocolată cu semințe de mac.
  14. ✅ Semințele de mac, umplutura neteda și crema delicată sunt vizibile în tăietură! Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare