Tartă întoarsă cu pere

Tartă întoarsă cu pere

(0 Recenzii)
Tartă întoarsă cu pere
  • Timp de pregătire: 20 min.
  • Timp de gătire: 60 min.
  • Timp total: 80 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Zahăr
    150 g
  • Făină
    100 g
  • Unt Căsuța Mea 82,5%
    70 g
  • Esență de migdale
    1
  • Praf de copt
    10 g
  • Scorțișoară
    2
  • Vanilie
    1

Instrucțiuni

  1. Curățim perele, tăiem în jumătate pe lungime & înlăturam semințele.
  2. Topim într-o tigaie cu Diametru 20 Cm: zahărul împreună cu scorțișoara & semințele de vanilie până primim o culoare aurie.
  3. Adăugăm untul la Temperatura Camerei , amestecăm energic până se combină cu caramela. Așezăm perele peste caramelă.
  4. Pentru aluat: batem ouăle cu zahărul & extractul de vanilie.
  5. Turnăm untul topit & răcit, cernem făina cu praful de copt, amestecăm până se leagă Ingredientele.
  6. Turnăm aluatul peste pere & coacem 60 de minute , Temperatura 170 C.
  7. Scoatem întoarcem prăjitura pe o farfurie & servim cu Înghețata la dorință. Poftă Bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare