Cheesecake cu pomușoare

Cheesecake cu pomușoare

(0 Recenzii)
Cheesecake cu pomușoare
  • Timp de pregătire: 360 min.
  • Timp total: 360 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Biscuiți
    80 g
  • Cremă de brânză
    360 g
  • Smântână Căsuța Mea 30%
    100 g
  • Zahăr pudră
    70 g
  • Extract de vanilie
    1
  • Gelatină
    5 g
  • Apă
    20 ml
  • Afine
    150 g
  • Zahăr
    15 g
  • Lămâie
    3
  • Suc de lămâie
    15 ml

Instrucțiuni

  1. Amestecăm biscuiții mărunțiți cu untul topit. Transferăm într-o formă cu diametru 14 cm, aplatizăm baza foarte bine și dăm la frigider.
  2. Pentru Mousse amestecăm gelatina cu apa și lăsăm să se umfle 10 minute.
  3. Într-o cratiță adăugăm pomușoarele cu 20 gr- zahăr și sucul de lămâie, punem la plită temperatură mică, amestecăm până se topește zahărul. ( la dorință pasăm tot cu ajutorul unui blender )
  4. Adăugăm gelatina și pasăm cu blenderul foarte bine.
  5. Într-un bol amestecăm crema de brânză cu zahărul pudră și esența de vanilie , adăugăm smântâna - amestecăm din nou.
  6. Trecem printr-o sită sosul pregătit, amestecăm până se leagă ingredientele și turnăm peste blat. Dăm în congelator pentru 1 oră.
  7. Pentru Jeleu, amestecăm: gelatina cu apa și lăsăm să se umfle. Într-un vas amestecăm apa cu zahărul și sucul de lămâie. Adăugăm gelatina topită în cuptorul cu microunde, amestecăm și lăsăm puțin să se răcească.
  8. Așezăm într-un strat afine peste mousse și turnăm gelatina. Dăm la frigider pentru 5-6 ore.
  9. Scoatem cheesecakeul de la frigider , înlăturăm inelul formei, tăiem și savuram . Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare