Jeleu de ciocolată

Jeleu de ciocolată

(0 Recenzii)
Jeleu de ciocolată
  • Timp de pregătire: 30 min.
  • Timp total: 30 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Lapte Căsuța Mea 1,5%
    350 ml
  • Lapte condensat
    100 g
  • Ciocolată neagră 70%
    100 g
  • apei
    50 ml
  • Gelatină
    12 g

Instrucțiuni

  1. ◦ Într-o cratiță, adăugați laptele și laptele condensat și aduceți-le la punctul de fierbere.
  2. ◦ Într-un bol separat, amestecați apa cu gelatina și lăsați-o să se umfle timp de 10 minute, apoi topiți-o în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde.
  3. ◦ Adăugați ciocolata neagră în laptele fierbinte și amestecați până se topește complet.
  4. ◦ Încorporați gelatina topită și amestecați bine până obțineți o masă omogenă.
  5. ◦ Turnați amestecul în pahare, cupe sau boluri și puneți-le la frigider pentru 2 ore.
  6. ◦ Repetați aceeași procedură, dar înlocuiți ciocolata neagră cu ciocolata cu caramel sau ciocolată albă.
  7. ◦ Turnați acest strat peste jeleul cu ciocolată neagră deja setat și puneți din nou la frigider pentru încă 2 ore.
  8. ◦ Înainte de servire, decorați cu ciocolată tocată sau orez expandat, după preferință. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare