◦ Într-o cratiță, adăugați laptele și laptele condensat și aduceți-le la punctul de fierbere.
◦ Într-un bol separat, amestecați apa cu gelatina și lăsați-o să se umfle timp de 10 minute, apoi topiți-o în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde.
◦ Adăugați ciocolata neagră în laptele fierbinte și amestecați până se topește complet.
◦ Încorporați gelatina topită și amestecați bine până obțineți o masă omogenă.
◦ Turnați amestecul în pahare, cupe sau boluri și puneți-le la frigider pentru 2 ore.
◦ Repetați aceeași procedură, dar înlocuiți ciocolata neagră cu ciocolata cu caramel sau ciocolată albă.
◦ Turnați acest strat peste jeleul cu ciocolată neagră deja setat și puneți din nou la frigider pentru încă 2 ore.
◦ Înainte de servire, decorați cu ciocolată tocată sau orez expandat, după preferință.
Poftă bună!