Brioșe cu dovleac și glazură de lămâie

Brioșe cu dovleac și glazură de lămâie

(0 Recenzii)
Brioșe cu dovleac și glazură de lămâie
  • Timp total: 40 min.

YouTube видео

Portie
1
  • Piure de dovleac
    300 g
  • Zahăr
    150 g
  • Făină albă
    140 g
  • Ou de găină
    1 buc
  • Stafide
    50 g
  • Unt Căsuţa Mea 72,5% Țărănesc
    50 g
  • Scorțișoară
  • Vanilie
  • Sare
    vârf
  • Zahăr pudră
    60 g
  • Suc de lămâie
    2 lingură
  • Semințe de dovleac

Instrucțiuni

  1. Batem zahărul cu oul, untul topit, scorțișoara, vanilia și coaja de lămâie.
  2. Adăugăm piureul de dovleac, amestecăm.
  3. Încorporăm făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm stafidele , amestecăm din nou.
  4. Umplem 2/3 din formele pentru brioșe cu aluat și coacem 30-35 minute , Temperatura 180 °C.
  5. Pentru Glazură: amestecăm zahărul cu sucul de lămâie.
  6. Ungem brioșele cu glazură, presărăm cu semințe de dovleac prăjite și savurăm. Poftă bună!

S-ar putea să vă placă și

Recenzii (0)


Adaugă recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă înregistrați.

Autentificare